WIVON - Schoorsteenveger

Schoorsteenveger in Hilvarenbeek

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige schoorsteenveger in Hilvarenbeek? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. WIVON helpt u graag om de schoorsteen te vegen. We bestaan al sinds 1978 en zijn dus al meer dan 40 jaar actief in het vegen van schoorstenen in Noord-Brabant en Zuid-Holland. Wij vegen uw schoorsteen netjes en grondig schoon in Hilvarenbeek. Sinds 1998 zijn wij aangesloten bij de ASPB. De ASPB staat voor de Algemene Schoorsteenvegers Patroonsbond. Dit is een keurmerk dat staat voor vakmanschap en kwaliteit van de dienstverlening. Dus als u weer veilig en verantwoord wilt genieten van uw kachel of open haard? Dan is WIVON de schoorsteenveger in Hilvarenbeek die u zoekt.

Geen problemen meer dankzij een schone schoorsteen

Als u de schoorsteen van uw huis in Hilvarenbeek niet vaak genoeg laat reinigen, kan dat vervelende consequenties met zich meebrengen. Hierbij kunt u denken aan brand of eventuele vergiftiging. Dat is iets waar u niet op zit te wachten en daarom is het belangrijk om de rookkanalen goed te laten reinigen. Wanneer u er bewust voor kiest om de schoorsteen een lange tijd niet te laten vegen, kan er een (zeer brandbare) teerlaag ontstaan. Maar u kunt ook te maken krijgen met vernauwingen of verstoppingen in het rookkanaal. Als u dan de open haard weer lekker aan wilt zetten is de kans op een schoorsteenbrand erg hoog.

Het team - WIVON schoorsteenveger

De schoorsteen regelmatig laten vegen voor de verzekering

Voor uw brandverzekering is het belangrijk dat de schoorsteen met regelmaat goed geveegd wordt. Ontstaat er brand door achterstallig onderhoud aan de schoorsteen? Dan is het bij de meeste verzekeraars mogelijk dat niet alles wordt vergoedt. Het is daarom van belang om de polisvoorwaarden van de brandverzekering goed na te lezen, zo weet u hoe vaak dat de schoorsteen per jaar geveegd moet worden. Wanneer u de schoorsteen voor het eerst laat vegen in Hilvarenbeek, krijgt u van ons een handgeschreven rapport. Dit rapport is tevens ook het reinigingsbewijs dat u nodig heeft voor uw brandverzekering.

ASPB gecertificeerde schoorsteenveger in Hilvarenbeek

Alle schoorsteenvegers van WIVON zijn goed opgeleid, zijn al jaren in vaste dienst en hebben een ASPB legitimatie. De ASPB is opgericht in 1956 en inmiddels uitgegroeid tot het keurmerk binnen de schoorsteenveeg branch. Alleen gerenommeerde schoorsteenveeg bedrijven mogen hier dan ook lid van worden, wij zijn dan ook erg trots dat we al vele jaren deel uitmaken van de ASPB. WIVON staat als ASPB bedrijf garant voor veiligheid, kwaliteit en vakmanschap. Dus als uw schoorsteen geveegd moet worden in Hilvarenbeek, dan weet u in elk geval zeker dat WIVON een uitstekende partij is voor deze klus. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor het vegen van uw schoorsteen.

Schoorsteenveegbedrijf WIVON

WIVON is actief in heel Zuid-Nederland en West-Nederland, dus ook in: