Schoorsteenveger Made

Overdracht van Boomgaardshoek

Firma Boomgaardshoek, te weten Dhr. van der Sluis, is na ruim 40 jaar schoorsteenvegen, gestopt met zijn bedrijf, omdat hij zijn pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Het is, zoals hij zelf zegt, ondanks dat het geen makkelijke keuze is geweest, tijd om nog meer van het leven te gaan genieten.

De firma Boomgaardshoek (dhr van der Sluis) wilt voor zijn klanten een betrouwbare opvolger. U bent als klant overgedragen aan ons bedrijf (Firma WIVON (oud werkgever van dhr. van der Sluis).

Graag stellen wij (Wivon) ons even kort aan u voor:

  • Wivon bestaat sinds 1978 (meer dan 40 jaar) en heeft in de jaren een groot bestand van trouwe klanten in Noord-Brabant en Zuid-Holland opgebouwd.
  • Wivon is sinds 1998 gelieerd aan de ASPB, de Algemene Schoorsteenvegers Patroonsbond, een keurmerk van vakmanschap en kwaliteit van dienstverlening. De ASPB is de landelijke organisatie van schoorsteenvegers. Schoorsteenvegen is een veelzijdig, ambachtelijk vak. De leden zijn gediplomeerd en weten alles van veilig en verantwoord stoken.
  • Wivon heeft als opdrachtgevers particulieren, woningbouwverenigingen, gemeenten en Vereniging van Eigenaren.

Team Wivon wilt u (uiteraard met uw welnemen), van harte welkom heten als klant, en u erg graag van dienst zijn. Wij zullen met veel genoegen de jaarlijkse reiniging / werkzaamheden voortzetten.

Het hele Wivon team verwelkomt u vriendelijk als klant.