Schoorsteenveger Made

Over ons

Wie is Wivon?
Wivon is een regionaal werkend en erkend bedrijf, gespecialiseerd in rookkanaal reiniging (schoorsteenvegen). Al meer dan 40 jaar werken wij voor enkele duizenden vaste relaties.

Waarom Wivon?

Betrouwbaar:
Onze medewerkers zijn goed opgeleid, reeds jaren in vaste dienst en hebben ASPB legitimatie.

Advertentie WIVON - 40 jaar in dienstGemak
Na eerste reiniging ontvangt u een handgeschreven rapport, dit rapport is ook een reinigingsbewijs voor uw brandverzekering. Ieder jaar ontvangt u vooraf schriftelijk bericht van onze komst. Alle gegevens worden veilig verwerkt in onze computer. Tevens kunt u bij WIVON (en onze medewerkers) gewoon pinnen.

Reinigingsbewijs voor de brandverzekeringProfessioneel
Door toepassing van de laatste technieken (waaronder elektrisch vegen, rooktesten en camera inspectie) beperken wij de overlast tot een minimum.

Wivon is ASPB gecertificeerd
Wij zijn reeds jaren aangesloten bij de (ASPB) algemene schoorsteenvegers patroons bond. De ASPB is de landelijke organisatie van schoorsteenvegers. Schoorsteenvegen is een veelzijdig, ambachtelijk vak. De leden zijn gediplomeerd en weten alles van veilig en verantwoord stoken.

De ASPB is opgericht in 1946 en inmiddels uitgegroeid tot keurmerk binnen de schoorsteenveeg branch. Alleen de gerenommeerde schoorsteenveegbedrijven mogen hier dan ook lid van worden. Als ASPB bedrijf staan wij dan ook garant voor veiligheid, kwaliteit en vakmanschap.

Gestelde eisen van de ASPB

  • Dienen ingeschreven te zijn bij de KvK
  • Te werken met deugdelijk en gekeurd materiaal
  • In het bezit te zijn van een aansprakelijkheidsverzekering
  • Akkoord te gaan met de geschillencommissie en klachtenregeling van de ASPB
  • Een opleiding tot meester-gezel schoorsteenveger te hebben afgerond